Judecătoria Medgidia a admis cererea de eliberare condiţionată a lui Miron Mitrea. Decizia nu este difinitivă

| 29 mar, 08:52

Magistrații au comunicat decizia de eliberare condiționată a lui Miron Mitrea, după ce în ședința de luni au fost analizate trei cereri reunite depuse de avocatul fostului ministru al Transporturilor. Conform minutei încheiate de Judecătorie, au fost admise cererile reunite privind eliberarea condiționată a condamnatului Miron Mitrea și se dispune punerea în libertate din Penitenciarul Poarta Albă.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată în termen de trei zile de la comunicare. În urmă cu aproape două săptămâni, Curtea de Apel Constanța a respins ultima cerere de eliberare condiționată formulată de Miron Mitrea.

Fostul demnitar PSD Miron Mitrea execută o pedeapsă privativă de libertate în Penitenciarul Poarta Albă, județul Constanța, începând din februarie 2015.

În februarie 2015, Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că a primit foloase necuvenite.

La începutul anilor 2000, când era ministru al Transporturilor, el i-ar fi promis Irinei Jianu, fosta şefă a Inspectoratului de Stat în Construcţii, că o va menţine în funcţie. În schimb, aceasta i-ar fi dat materiale de construcţie în valoare de 300.000 de euro pentru a renova casa mamei sale.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ