Juventus, Sevilla, Lyon - lupta in 3 pentru primele 2 locuri in clasamentul grupei H

| 07 dec, 11:17

Amatorii de adrenalina la cote inalte trebuie sa urmareasca atent meciurile din grupa H din UEFA Champions League. In ultima runda, trei echipe se lupta pentru primele 2 locuri, cele eligibile pentru mentinerea in competitie. Daca Juventus (11 puncte) si Sevilla (10 puncte) au sanse chiar la pozitia de lider, Lyon (7 puncte) spera doar la locul 2.

Echipa care poate pierde cel mai mult este Sevilla, caci in cel mai nefavorabil scenariu pentru ei, spaniolii pot termina pe locul 3. Lyon joaca in meci direct cu Sevilla si trebuie sa castige la doua goluri diferenta pentru a prinde primavara europeana in Liga Campionilor. Recent, Sevilla a pierdut in campionat cu ultima clasata - scor 1-2 cu Granada. Asadar, se poate spune ca orice este posibil in meciul de "totul sau nimic" dintre Lyon si Sevilla.

Desigur, "nimic"-ul nu este tocmai de ignorat, caci consolarea este calificarea in UEFA Europa League. In meciul tur, Sevilla a castigat cu 1 la 0. La casa de pariuri online Unibet, cotele celor doua formatii sunt echilibrate - 2,40 pentru francezi, 2,90 pentru spanioli. In ultimele 3 meciuri directe, Sevilla nu a pierdut, asadar se poate paria online pe aceasta varianta: cota 1,60 pentru victorie Sevilla sau remiza.

In cealalta partida a grupei, Juventus primeste vizita celor de la Dinamo Zagreb. Pentru italieni, singura miza este legata de locul ocupat in clasament: in contextul in care Sevilla ar castiga cu Lyon, Juventus ar avea nevoie de o victorie (cota 1,13) pentru a-si pastra pozitia de lider. Daca Juventus ar pierde cu Dinamo Zagreb, iar Sevilla ar termina la egalitate cu Lyon, italienii au avantajul meciurilor directe (0-0 si 3-1).

In actuala editie a Champions League, Dinamo Zagreb nu a marcat niciun gol, insa a incasat 13 goluri. O idee de pariere cu cota mare ar fi cea pe un scor exact, eventual 2-0 pentru Juventus (cota 6,25 pe unibet.ro).

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ