Kelemen, despre Codul fiscal: Acceptăm şi TVA de 20% dacă nu există majoritate pentru 19%

| 19 aug, 15:18

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a declarat, miercuri, că la consultările tehnice privind Codul Fiscal, UDMR susţine reducerea TVA la 19%, dar, dacă nu se va întruni majoritatea pentru această propunere, va accepta şi varianta Guvernului privind TVA de 20%.

"Noi mergem pe varianta noastră de reducere a TVA la 19%, dacă nu se va întruni majoritatea, susţinem varianta Guvernului cu un TVA de 20%. În privinţa celorlalte 5 măsuri importate, printre care cele referitoare la taxa pe stâlp, la dividende, care reprezintă sume considerabile, acestea pot fi amânate până în 2017", a precizat Kelemen Hunor.

"ReducereaTVA vizează cetăţenii, firmele, IMM-urile şi aduce un aer proaspăt în economie. Noi credem că reducerea TVA este lucru cel mai important, reducerea TVA de 19%, dacă se întruneşte majoritatea, sau la 20%, cum propune Guvernul, se poate încadra în deficitul de 2%", a mai declarat Hunor.

Consultări tehnice între partidele politice legate de proiectul Codului fiscal, trimis spre reexaminare Parlamentului de către preşedintele Klaus Iohannis, vor avea loc joi. O sesiune extraordinară a Parlamentului pentru dezbaterea acestui proiect este prevăzută la începutul săptămânii viitoare.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ