Kelemen Hunor, UDMR: USL nu se va destrăma

| 20 sep, 2013

Preşedintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), Kelemen Hunor a declarat vineri seară, la Sfântu Gheorghe, că, în opinia sa, Uniunea Social Liberală (USL) nu se va destrăma în ciuda divergenţelor evidente existente între PSD şi PNL. El a mai spus că România nu are nevoie de o criză guvernamentală şi că, de altfel, nici nu există premisele pentru o astfel de criză.

'Nu se va rupe coaliţia, au o majoritate de 70%. Au un destin comun şi trebuie să meargă înainte. Destinul nostru (al UDMR-n.r) e în Opoziţie şi în acest moment nu intrăm în nici un fel de speculaţii legate de intrarea la guvernare (...) Nu se vede că în acest moment ar exista intenţia, interesul celor de la guvernare de a rupe coaliţia şi se pot da multe argumente de ce nu (...) Nici România nu are nevoie de o criză guvernamentală şi nici nu sunt premisele pentru o astfel de criză', a spus Kelemen Hunor. 

Liderul UDMR a fost prezent vineri la Sfântu Gheorghe pentru a participa la vernisajul unei expoziţii găzduite de Muzeul Naţional Secuiesc.

Tag-uri: kelemen hunor, UDMR, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ