Klaus Iohannis a eliberat din funcţie un adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii

| 31 iul, 18:40

Preşedintele Klaus Iohannis l-a eliberat vineri din funcţia de adjunct al directorului SRI pe Viorel-George Voinescu şi a semnat numirea în această funcţie a lui Răducu Gheorghe Stancu, la data de 1 august, informează Administraţia Prezidenţială.

 

Preşedintele Iohannis a semnat şi decretul privind înaintarea în gradul de general – cu patru stele, la trecerea în rezervă, a generalului-locotenent – cu trei stele Viorel-George Voinescu din Serviciul Român de Informaţii, la data de 1 august 2020.
De asemenea, şeful statului a semnat decretul pentru trecerea în rezervă a domnului general-locotenent - cu trei stele Laurian Anastasof din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 1 august.
Alte decrete semnate de Klaus Iohannis sunt:
„- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a doamnei Mirela Dohotar – pensionare, la data de 1 august 2020;
- Decret privind eliberarea din funcţia de judecător, vicepreşedinte al Tribunalului Olt a doamnei Nuţi-Florentina-Olt Meşină – pensionare, la data de 1 august 2020”.

 

Tag-uri: iohannis, parchet, şef, stat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ