Klaus Iohannis: Această remaniere este un soi de farsă, nu o accept

| 23 apr, 17:58

Președintele Klaus Iohannis a anunță că remaniereea guvernamentală este neavenită și că nu o acceptă, având în vedere persoanele propuse ca înlocuitori pentru cele trei portofolii. "I-am propus premierului Viorica Dăncilă fie să vină cu alte nume, fie să propună minișțrii interimari pentru posturile vacante." a afirmat ;eful statului

"Această remaniere este un fel de farsă, nu are nimic de a face cu îmbunătățirea guvernamentală, nu ține cont nici de interesele românilor, nici ale României. Această remaniere este cauzată de o răfuială din interiorul PSD, este neavenită, avem cele trei demisii și, la un moment dat, aceste 3 persoane vor pleca, însă nu pot fi de acord cu cele trei propuneri, sunt nepotrivite și nu le accept", a declarat Klaus Iohannis.

Șeful statului a răspuns și întrebării legate de un eventual plan B privind impunerea oamenilor doriți de PSD prin restructurarea Guvernului, procedură care nu are nevoie de acordul președintelui.

"Deocamdată suntem în situația unei remarnieri pe care am refuzat-o, dacă Parlamentul încearcă o restructurare, vom vedea dacă vor reusi, această iîncercare este una de a ocoli președintele, o să vedem ce căi juridice sunt, nu iau act de aceste demisii, i-am zis doamnei premier să mă caute când are propuneri. Persoanele nominalizate nu au pregătire, nu au ținuta necesară", a afirmat Klaus Iohannis, în scurta declarație de presă susținută, marți, la Palatul Cotroceni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ