Klaus Iohannis comite gafă după gafă în Italia

| 18 oct, 09:20

Klaus Iohannis a făcut o nouă gafă în vizita de stat pe care o întreprinde în Italia. Este a doua, după cea comisă acum două zile.

Klaus Iohannis a făcut o nouă gafă, de data aceasta la întâlnirea cu primarul Romei, Virginia Raggi, după ce și la întrevederea de luni, cu premierul Giuseppe Conte, s-a încurcat în protocol.

Ce s-a întâmplat ieri? La sediul Primăriei Romei, Klaus Iohannis a fost anunţat de gornişti, însă nu s-a oprit să îi salute şi a vrut să urce scările, a relatat mediafax.ro.

În timp ce gorniştii îi anunţau sosirea la sediul Primăriei Romei, preşedintele României nu s-a oprit să salute, conform ceremonialului, şi a vrut să urce pe scări spre intrarea în clădire.

Atenţionat de o persoană din mulţimea care a întâmpinat cuplul prezidenţial, Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, s-au oprit şi au dat onorul, potrivit sursei citate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ