Klaus Iohannis, despre mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim: ”Este o gândire obscură, tipic pesedistă”

| 19 noi, 20:31

Preşedintele Klaus Iohannis condamnă din nou intenţia PSD de a muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. Întrebat în cadrul dezbaterii de la BCU dacă ideea a aparţinut unui "grup obscur", preşedintele a afirmat că a fost de fapt "o gândire obscură, tipic pesedistă".

 

"S-au trezit Dragnea şi Dăncilă, în încercarea de a se profila prin politica externă, în care nu aveau ce căuta. Nu au atribuţii. Eu mi-am exprimat punctul de vedere foarte clar: suntem împreună cu toţi partenerii europeni, aceste lucruri nu se pot face acum, pentru că nu sunt îndeplinite condiţiile", a declarat Iohannis.
Referindu-se la raportul întocmit de MAE în acest domeniu, preşedintele a acuzat PSD de "dilentatism" şi "abordări sofisticate pentru a da impresia unei anumite legimitimităţi. "La Externe s-a elaborat o documentaţie de tip studiu, care ne-a fost trimisă după mult timp, care memorandum propunea să se facă conform legii, dacă vă puteţi imagina aşa ceva", a mai explicat Iohannis.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ