Klaus Iohannis, discuţii în marja Consiliului European despre sprijinirea Ucrainei şi consolidarea competitivităţii economiei

| 07 feb, 19:51

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, marţi la videoconferinţa cu preşedintele Consiliului European,Charles Michel şi un grup de lideri europeni, în pregătirea reuniunii extraordinare a Consiliului European din 9-10 februarie.

 

Discuţiile au vizat susţinerea Ucrainei pe toate dimensiunile şi consolidarea competitivităţii economiei UE.
„La videoconferinţa cu preşedintele Consiliului European Charles Michel, în pregătirea reuniunii extraordinare a Consiliului European din 9-10 februarie din această săptămână am abordat chestiuni importante pentru UE. Ne-am focusat pe sprijinul acordat Ucrainei, pe toate dimensiunile, pe consolidarea competitivităţii economiei UE şi pe implementarea unor măsuri concrete de combatere a migraţiei ilegale”, a scris Klaus Iohannis, marţi pe Twitter.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ