Klaus Iohannis iese la atac: Declarația lui Tăriceanu privind Hexi Pharma este de campanie electorală

| 19 mai, 17:14

Klaus Iohannis a afirmat joi că declaraţia lui Călin Popescu-Tăriceanu conform căreia ar exista suspiciuni că în spatele Hexi Pharma "s-ar afla inclusiv un serviciu secret" este una de campanie electorală, şeful statului subliniind că, în cazul în care cineva are astfel de indicii, este obligat să dea informaţii procurorilor.

Şeful statului a fost întrebat cum cataloghează declaraţia preşedintelui Senatului, el răspunzând: "Cu ghilimele".

"Dacă nu am fi în campanie electorală, s-ar putea să fie o afirmaţie stranie, dar o cataloghez sub alte declaraţii de campanie electorală. Nu pot să iau în serios într-o conferinţă de presă publică o afirmaţie de acest tip. Dacă cineva are indicii că aşa este, atunci este obligat prin lege să dea aceste informaţii procurorilor. Dacă nu o face este pasibil de o urmărire penală, fiindcă se numeşte tăinuirea unor informaţii", a spus Iohannis.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni, la Târgu-Jiu, că există suspiciuni conform cărora în spatele firmei Hexi Pharma s-ar afla inclusiv un serviciu secret.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ