Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Să construim următorul secol cu atașament față de statul de drept

| 31 dec, 16:22

”Să construim următorul secol împreună, cu un atașament ferm față de statul de drept!”. Este mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis, cu ocazia Anului Nou. Șeful statului a făcut referire și la mesajul pe care trebuie să îl transmită România Uniunii Europene, la preluarea președinției UE.

"Dragi români, ne aflăm la finalul unui an cu o semnificație profundă pentru România, anul Centenarului Marii Uniri. Deschidem o nouă pagină a istoriei națiunii noastre și ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generațiilor viitoare o democrație puternică și o țară dezvoltată. Să construim, așadar, împreună următorul secol de existență a României cu mult curaj, implicare civică și atașament ferm față de valorile statului de drept. 2019 este anul în care țara noastră va deține, pentru prima dată, Președinția Consiliului Uniunii Europene. Să valorificăm această oportunitate și să dovedim că România este implicată, cu seriozitate, în consolidarea proiectului european", a spus Klaus Iohannis, în mesajul transmis de Anul Nou.

"La mulți ani și un An Nou fericit tuturor!", a încheiat șeful statului.

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ