Klaus Iohannis mizează pe succesul moțiunii! Vrea un nou guvern de săptămâna viitoare

| 02 oct, 15:54

Klaus Iohannis a participat, miercuri, la evenimentul „GoTech World” (eveniment denumit anterior Internet & Mobile World), care dă startul celei de-a 8a ediții, pe 2 și 3 octombrie, la Romexpo, în Pavilionul B1.

Președintele a vorbit despre sectorul digital, considerându-l a fi marea revelație a economiei românești. El a spus că în ultimul deceniu, industria IT&C a ajuns la 6% din PIB într-un timp record, avem un capital uman de peste 140 de mii de profesioniști angajați în domeniu și o valoare actuală de circa 4,5 miliarde de euro a pieței autohtone de profil.

Klaus Iohannis nu a ratat ocazia de a aduce în discuție lipsurile actualei guvernări, spunând că, deși predictibilitatea este cuvântul de ordine al oricărei guvernări responsabile, în ultimii ani, România a avut orice numai predictibilitate nu.

În acest context, Klaus Iohannis a menționat că speră că vom avea un nou guvern săptămâna viitoare.

”Pentru următorii ani, consider că sprijinirea dezvoltării sectorului digital ar trebui să se afle, cu titlu de prioritate zero, pe agenda oricărui guvern – care sper că va veni după săptămâna viitoare.

Predictibilitatea este cuvântul de ordine al oricărei guvernări responsabile. Dar, cum am văzut în ultimii ani, din păcate, orice numai predictibilitate nu am avut.

Nu am să insist acum asupra degringoladei generate de PSD în sectoare esențiale ale economiei naționale și nici asupra incapacității acestui partid de a înțelege că administrația trebuie să sprijine mediul de afaceri, nu să îi distrugă speranța și perspectivele”, a declarat Klaus Iohannis la „GoTech World”.

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ