Klaus Iohannis participă la bilanțul Ministerului Public pe 2018

| 27 feb, 08:49

Preşedintele Klaus Iohannis participă, miercuri, la şedinţa în care procurorul general, Augustin Lazăr, va prezenta raportul privind activitatea desfăşurată în 2018 de Ministerul Public.

Informația apare în agenda președintelui publicată pe site-ul Administrației Prezidențiale, ședința de bilanț fiind programată să înceapă la ora 11:00.

Spre deosebire de anii precedenți, președintele Klaus Iohannis nu a participat anul acesta nici la bilanțul DIICOT, nici la bilanțul DNA.

Reamintim că ministrul Justiției, Tudorel Toader, a cerut revocarea lui Augustin Lazăr și a declanșat procedura de numire a unui nou procuror general, mandatul acestuia expirând oricum la finalul lunii aprilie.

Raportul de activitate al Ministerului Public va fi prezentat în condițiile în care sute de magistrați din toată țară protestează față de modificarea prin ordonanță de urgență a Legilor Justiției, recent schimbate de Parlament, singurul organ legiuitor al țării.

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ