Klaus şi Carmen Iohannis, CRITICAŢI pentru ţinutele de la dineul Casei Regale

| 27 mar, 09:54

Cuplul prezidenţial Carmen si Klaus Iohannis a reuşit să atragă criticile Iuliei Albu, după ce aceştia au participat la un dineu organizat de Casa Regală cu ocazia aniversării principesei Margareta.

Citeşte şi: Fotografie de COLECŢIE: Klaus Iohannis, la dineul Principesei Margareta

La eveniment, preşedintele României a purtat un costum elegant, în timp ce prima doamnă a României a ales o rochie lungă, de culoare albă.

Sunt un fan declarat al lui Klaus Iohannis. Se vede că a slăbit, dar atunci când slăbim trebuie să ne ajustăm costumele în funcţie de siluetă. Mâneca hainei este prea lungă. Nu mă dă pe spate costumul. E bine că a ales pantof negru”, a comentat Iulia Albu, pentru Kanal D.



Doamna Carmen Iohannis are o siluetă perfectă. Nu ştiu cum face să arate aşa. Totul e bine, văd o rochie croită corect. Eu înţeleg aplombul de încuraja industria românească. Am putea, însă, să apelăm la un designer. Oricât de mult mi-ar plăcea ea în general, o rog să apeleze la un designer. E o rochie croită corect. Îi recomand să îşi aleagă un student sau un masterand pe care să îl promoveze”, a afirmat Iulia Albu.

Citeşte şi: PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: Klaus Iohannis şi soţia sa, la un dineu la Castelul Peleş alături de familia regală

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ