Kovesi prezintă raportul DNA. Iohannis participă la bilanț, Tudorel Toader refuză

| 28 feb, 09:48

În plin scandal privind revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi își prezintă, astăzi, bilanțul de activitate pentru anul 2017. Evenimentul de anul acesta bifează o dublă premieră: prim-ministrul Viorica Dăncilă nu a primit invitație, în vreme ce ministrul Justiției, care a fost invitat, refuză să participe.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, astăzi, la şedinţa de prezentare a raportului de activitate al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pe anul 2017, potrivit agendei şefului statului.

Şedinţa va avea loc la Cercul Militar Naţional, începând cu ora 11.00.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, marţi, că nu va participa la şedinţa de bilanţ pe anul 2017 a DNA, invocând faptul că nu a primit raportul de activitate al instituţiei.

Secţia pentru procurori a CSM a dat aviz negativ, marţi, propunerii ministrului Tudorel Toader de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ