La finele lui august USL va confirma susținerea lui Antonescu pentru prezidențiale

| 13 aug, 2013

Recent, surse din USL, mai precis din PNL, au scăpat în presă o informație de natură să dea frisoane tuturor celor care s-au complăcut savurând gândul unei absențe prelungite a liderilor uniunii. La sfârşitul lunii, la Constanţa, prezidenţiabilul Crin Antonescu își începe campania electorală.

Chiar dacă ultima lună a fost deopotrivă marcată de concediile liderilor USL și de speculațiile care dădeau ca sigură numirea unui prezidențiabil și din partea PSD, Crin Antonescu a revenit declarând că relaţia sa cu premierul "este mai aşezată, mai clară şi mai bună ca niciodată". Mesajul pe care liberalii se pregătesc să-l transmită de la Constanța este cu siguranță unul dublu: pe de o parte că au capacitatea și determinarea să dea startul campaniei pentru Cotroceni și astfel să spulbere dintr-o singură lovitură tot eșafodajul de speculații pe care deopotrivă populari și liberal-democrați și-au construit o ofensivă anemică, pe de cealaltă parte să dea un semnal puternic și clar despre starea și stabilitatea politică a USL. Și , într-adevăr, nu se va insista numai pe parteneriatul care există între Victor Ponta şi Crin Antonescu, dar dând startul campaniei la Constanța, considerată un fief tradițional al PSD, aceștia vor să prevină pe viitor orice alte zvonuri privind eventuale disfuncționalități dintre cele două partide. De altfel, evenimentul este susţinut de toţi partenerii din Uniune, nu numai de PNL şi “echipa lui Crin”, ci şi de social-democraţii şi conservatori, pe scenă, alături de Antonescu fiind aşteptaţi și liderii PSD şi PC, Victor Ponta şi Daniel Constantin, precum şi alţi lideri social-democraţi.

Show-ul, dedicat în exclusivitate candidatului pentru președinție Crin Antonescu, va avea loc la Sala Sporturilor din Constanţa, organizatorii estimând o participare de 2.000 – 2.500 de simpatizanţi și va fi precedat de şedinţele Biroului Politic Central şi ale Delegaţiei Permanente, precum și de Şcoala de Vară a tineretului liberal.

Discuţiile Delegaţiei Permanente se vor axa pe cel puţin cinci subiecte de mare interes: acordul cu FMI, majorarea impozitelor, analiza activităţii miniştrilor şi posibila remaniere guvernamentală, situaţia primarilor şi a şefilor de Consilii Judeţene aflaţi în situaţie de incompatibilitate, stabilirea datei referendumului pentru modificarea Constituţiei şi analizarea ciocnirilor din judeţe între liderii liberali şi social-democrați.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ