Lacul "morţii" şi duhurile rele ale apei. Locul din România care este blestemat

| 21 aug, 2014

Lacul Dumbravita din judetul Brasov a fost supranumit "Lacul ucigas" sau "Lacul mortii". Un numar foarte mare de persoane au murit inecate in el de-a lungul timpului, lucru care a atras atentia autoritatilor. Desi scaldatul in lac a fost interzis, el tot reuseste sa isi ia tributul.

Localnicii vorbesc despre blestemul duhurilor rele ale apelor, care ieseau chiar pe mal. Multi martori oculari au declarat ca ar fi vazut femeile inecate pe vremuri, cum isi intindeau rufele la uscat si barbatii inecati cum isi spalau caii. Aceste duhuri ar avea puterile sporite pe timp de Luna noua sau exact la ora la care bietii oameni s-au inecat. Ele fac mare zarva, pentru a atrage atentia trecatorilor, pe care vor apoi sa ii faca sa se inece. Unele duhuri se prefac ca ar fi oameni in pericol de a se ineca si striga dupa ajutor.

Daca un trecator incearca sa le ajute, acesta urmeaza sa fie tras la fund, unde isi gaseste sfarsitul. Se mai spune ca aceste duhuri prefera copiii, suflete pure, pe care incearca sa ii inece, sa ii creasca apoi in lumea duhurilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ