Mitzura Arghezi, una dintre protejatele lui Vadim Tudor

| 27 oct, 11:56

Mitzura Arghezi şi Corneliu Vadim Tudor au fost uniţi de dragostea pentru PRM. Între anii 1996-2000 şi 2000-2004, fiica scriitorului Tudor Arghezi a fost aleasă deputat de pe listele PRM. După cel de-al doilea mandat de deputat, chiar dacă avea o vârstă destul de înaintată, a fost numită membru în Consiliul de Administrație al Societăţii Române de Radiodifuziune tot din partea PRM.

Chiar cu câteva zile înainte de a muri, Corneliu Vadim Tudor s-a implicat în cazul dispariţiei Mitzurei Arghezi, care fusese răpită din spital de un bărbat care pretindea că are grijă de ea.

"Se repetă ce s-a întâmplat şi cu urmaşii altor scriitori celebri. Îl cunosc pe ăsta pentru că ea venea cu el la reuniunile partidului. E un caz clasic de escrocherie", spunea Vadim Tudor în luna septembrie.

Mitzura Arghezi a fost obligată de comunişti să renunţe la facultatea de Litere, pentru că la vremea respectivă tatăl său Tudor Arghezi era considerat un  „corupător de tineret”. Astfel tânara s-a îndreptat către facultatea de teatru, în timp ajungând să îndrăgească această lume a teatrului. Primul său rol mai important a fost în "Titanic vals".

Abia după pensionare, Mitzura Arghezi a ajuns în Parlament şi totodată sub aripa protectoare a lui Vadim Tudor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ