DEZVĂLUIRI! Legătura BOMBĂ dintre ADRIAN MUTU şi BIANCA DRĂGUŞANU

| 05 aug, 11:04

A făcut milioane de euro din fotbal, dar, pe final de carieră sportivă, a ajuns la fundul sacului. Surse de venit, altele decât sportul rege, există însă pentru Mutu, care a înţeles că imaginea lui este destul de puternică pentru a se transforma în personaj de… televiziune.

Cu economiile blocate de fiscul englez, căruia îi datorează echivalentul a un milion de euro, Adrian Mutu pare să mai fi lăsat de la el când vine vorba despre bani. Pe vremuri, când era pe val, asocierea numelui “Briliantului”cu orice proiect TV aducea în discuţie sume de milioane de euro, vehiculate în cazul plasării lui într-un reality- show, şi zeci de mii, până la 100.000 de euro, dacă se dezbătea varianta unei simple apariţii într-o emisiune de mare audienţă.

Dar asta, pe vremuri. Ac u m , fotbalistul pare să fi scăzut tariful direct proporţional cu diminuarea averii lui. Invitat să dea un interviu pentru emisiunea “Vorbeşte lumea” de la Pro TV, Mutu ar fi replicat de sus: “Nu aveţi voi bani pentru mine!”, în ciuda faptului că nimeni nu pusese problema de vreun ban.

Departe de adevăr nu a fost, căci, potrivit surselor din echipa de producţie a show-ului, ar fi cerut 10.000 de euro, preţ fix, sumă pe care nimeni nu ar fi fost dispus să i-o ofere în acest context.

Şi, se pare, nu a fost singura dată când şi-a rostit astfel tariful, doar că, în zilele noastre, televiziunile nu mai sunt dispuse să decarteze atâţia bani nici măcar pentru Mutu. De remarcat că, pentru prima oară în ultimii ani, Mutu a devenit accesibil televiziunilor cu care, spun apropiaţii fotbalistului, nu discuta niciodată sub 50.000- 100.000 de euro.

Citeste mai mult pe revistablogurilor.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ