Legea pieţelor a ajuns pentru promulgare la Palatul Cotroceni. Ce presupune noua lege

| 06 oct, 2014

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a declarat luni, la staţiunea viniviticolă 'Pietroasele', că în cursul acestei zile Legea pieţelor a ajuns la Preşedinţie pentru promulgare, el exprimându-şi speranţa ca aceasta să fie 'promulgată cât mai repede' de şeful statului.

Potrivit ministrului Agriculturii,'principala facilitate este aceea că 40% din spaţiile din pieţe trebuie să fie destinate şi separate pentru producătorii adevăraţi şi nu persoanelor care sunt intermediare în acest proces.'.

'Totodată, am schimbat procedura prin care se acordă certificatul de producător care se înlocuieşte cu un atestat de producător care nu mai este aprobat numai de primărie, ci de fermierii care sunt asociaţi', a spus Constantin.

El a subliniat că această lege este aşteptată de mult timp de către producătorii adevăraţi care doresc să îşi valorifice recoltele în pieţele agro-alimentare. 'Legea pieţelor propusă anul trecut de Ministerul Agriculturii a trecut de Parlament săptămâna trecută şi se află începând de astăzi la Cotroceni. Legea pieţelor este aşteptată de mult timp de producători adevăraţi şi reprezintă o şansă pentru ei să nai mai fie obstrucţionaţi de comercianţi', a concluzionat ministrul Agriculturii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ