Liberalii au retras de la Senat moţiunea împotriva lui Gabriel Oprea

| 09 noi, 14:52

Moțiunea PNL intitulată "Gabriel Oprea trebuie să plece! Fără coloană oficială" a fost retrasă de pe ordinea de zi a plenului Senatului ca urmare a demisiei vicepremierului, potrivit unei decizii a Biroului permanent al Camerei Superioare a Parlamentului.

"Biroul permanent a aprobat astăzi (n.r. luni), luând act de situația creată prin demisia primului-ministru și, implicit, a Guvernului, inclusiv a domnului vicepremier Oprea, să scoată de pe ordinea de zi moțiunea", a afirmat luni vicepreședintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru.

Inițiată de 48 de senatori PNL, moțiunea intitulată "Gabriel Oprea trebuie să plece! Fără coloană oficială" a fost depusă la Senat pe 4 noiembrie, după ce, la începutul săptămânii trecute, o altă moțiune simplă a fost retrasă de PNL de pe ordinea de zi a acestui for.

Liderul senatorilor, Ion Popa, a precizat că din cauza tragediei de la Colectiv a retras de pe ordinea de zi a plenului Senatului moțiunea ''Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganță, abuz și dispreț în exercitarea funcției publice'', urmând să o redepună după ce "lucrurile vor evolua pe un făgaș normal".

Citeşte: GABRIEL OPREA şi-a dat demisia din Guvern

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ