Liberalii decid astăzi nominalizarea pentru Ministerul Transporturilor

| 25 aug, 2013

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni duminică, de la ora 11,00, în şedinţă, pentru a face o nouă propunere privind conducerea Ministerului Transporturilor.

Conducerea liberalilor va face o nouă nominalizare la şefia Ministerului Transporturilor, în contextul în care deputatul Ovidiu Silaghi, propus pentru această funcţie, şi-a retras candidatura.

Liberalul s-a retras după ce procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a solicitat procurorului general să sesizeze Camera Deputaţilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale împotriva sa, pentru trafic de influenţă în formă continuată, fapte despre care există indicii şi date că ar fi fost săvârşite în perioada în care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor.

Ulterior, procurorul general Tiberiu Niţu a solicitat Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru ridicarea imunităţii parlamentare în cazul lui Ovidiu Silaghi. Această cerere a ajuns deja la Camera Deputaţilor.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut, sâmbătă, că o decizie în ceea ce priveşte Ministerul Transporturilor va fi luată duminică, în şedinţa Biroului Politic Naţional.

''Propunerea oficială, propunerea Partidului Naţional Liberal, propunerea va fi făcută în urma deciziei politice statutare pe care forul îndreptăţit al partidului o va lua duminică. (...) Faptul că domnul Nini Săpunaru este o varianta pe care eu am luat-o în calcul este de natură publică, (...) pentru că domnul Săpunaru a spus, cu acordul meu, că, într-adevăr, l-am sunat, l-am întrebat dacă ar fi dispus să intre într-o asemenea poziţie. Decizia, însă, şi propunerile pe care le voi face eu şi pe care le mai pot face oricare alţi colegi din Consiliul Naţional al partidului vor fi făcute duminică, iar domnul Ponta se va pronunţa, cum e normal, asupra propunerii pe care noi o vom face'', a spus Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ