Lidia Vadim Tudor: Familia mea are conturile blocate. Noi nu avem de unde să-i plătim 40.000 de euro Anei Birchall

| 15 dec, 16:56

Familia lui Corneliu Vadim Tudor se confruntă cu mari probleme financiare după moartea Tribunului. Fiicele și soția fostului lider PRM au, în prezent, conturile blocate. Mai mult, ele trebuie să rezolve și problema numeroaselor procese în care era implicat Vadim Tudor, informează click.ro.

Lidia, fiica cea mare a Tribunului, a declarat, într-o emisiune televizată că singurele surse de venit ale familiei sale sunt pensiile de urmaș pe care le primesc sora și mama sa. 

Și dacă unii dintre cei care l-au acționat în instanță pe Cornelui Vadim Tudor au renunțat la procese după moartea acestuia, nu același lucru s-a întâmplat și cu deputata Ana Birchall, căreia familia fostului lider al PRM trebuie să îi plătească 40.000 de euro, după ce a pierdut un proces. 

“Am aflat de aceaste procese după moartea lui, pentru că tata ne-a ținut departe de aceste lucruri. Am reușit să rezolvăm cu domnul Victor Pițurcă, cu domnul Ion Cristoiu și dânșii și-au retras plângerile. Am încercat să fac același lucru și cu doamna Ana Birchall. Am vorbit la telefon, ea mai mult, eu mai puțin. Am prezentat scuzele mele, deși nu era obligația mea să fac 
acest lucru. Dumneaei se luptă cu un om care a murit”, a declarat Lidia. 

“Dumneaei mi-a spus că dorește o recompensă morală. Am încercat și pe alte căi, mai mulți oameni au încercat să ne ajute, Monica Tatoiu, Mircea Geoană sau Liviu Dragnea, pentru a găsi o cale de dialog. Dumneaei nu dorește asta și vrea 40.000 de euro pe care să-i dea unor orfani. Noi nu avem acești bani acum. Dorește acești bani de la licitație. Noi nu avem de unde să plătim 40.000 de euro, așa că o așteptăm la noi acasă și să-și aleagă ce dorește”, a mai Lidia.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ