Rezultat final: Schalke 04 - Steaua 3-0

| 18 sep, 2013

Steaua îşi începe în această seară parcursul în grupa E a Ligii Campionilor, cu un meci în Germania, la Gelsenkirchen, împotriva lui Schalke 04.

 

Roş- albaştrii au pierdut cu 3-0 în faţa echipei din Germania.

Min. 85 Draxler marchează pentru 3-0! Mijlocaşul lui Schalke a pătruns frontal şi a săltat balonul peste Tătăruşanu!

Minutul 78 Gol superb, după un contraatac de manual, marcat de Schalke. Bourceanu a pierdut o minge la mijlocul terenului, Farfan a scăpat spre poarta noastră, i-a centrat lui Draxler, care a prelungit către Boateng, acesta reluând în plasă cu o execuţie de clasă, la colţul lung! Schalke - Steaua 2-0.

Minutul 67 -  gol Schalke. Uchida înscrie după o gafă colectivă a lui Tătăruşanu şi Szukala. Fundaşul gazdelor a centrat, iar cei doi nu s-au înţeles şi mingea a ajuns în poartă.

Echipele de start:

Schalke: Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Hoger, Neustadter - Farfan, K.P. Boateng, Draxler - Szalai.

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Gardoş, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Tănase - Kapetanos.

Steaua se reîntoarce la masa bogaţilor, după o jumătate de deceniu, când s-a ridicat fără să obţină vreo victorie, într-o grupă cu Bayern munchen, Fiorentina şi Olympique Lyon. Dealtfel, roş-albaştrii n-au mai câştigat un meci în grupele Champions League de la celebrul 4-1 pe terenul lui Dinamo Kiev, din 13 septembrie 2006, când Nicolae Dică a marcat două goluri.

Mai bine de şapte ani au trecut de atunci, iar fanii Stelei speră că această secetă de victorii se va sfârşi, poate chiar în această seară, pe terenul lui Schalke. "Avem o echipă foarte puternică şi putem obţine victoria. Steaua s-a schimbat în ultimul an şi, dacă nemţii ne vor trata ca pe nişte victime, vor avea de suferit. Sunt sută la sută sigur că o putem bate pe Schalke, aşa cum am spus-o înainte de meciurile cu Ajax sau Chelsea. Nu văd niciun fel de problemă, jucătorii noştri sunt la un nivel foarte înalt. Dar, în fotbal se poate întâmpla orice", a prefaţat antrenorul Laurenţia Reghecampf întâlnirea din această seară.

Optimismul antrenorului Stelei este întrucâtva temperat de bookmakeri, care acordă o cotă de 6,35 pentru victoria Stelei în Germania, în timp ce cota la victorie a lui Schalke este 1,55.

Întâlnirea Schalke - Steaua va fi arbitrată de turcul Cuneyt Cakir, care a mai condus Steaua într-o singură partidă până acum, în sezonul 2009-2010 al Europa League, când ''roş-albaştrii'' au trecut cu 3-0 de scoţienii de la Motherwell FC (30 iulie 2009), în Ghencea, în turul III preliminar.

Meciul Schalke - Steaua va începe la ora 21.45, va fi transmis în direct de DigiSport1 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe RTV.NET.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ