Limuzina 99,9% perfectă. Prima poză cu noul Mercedes Coupe. Motoare de la 450 de cai în sus

| 10 feb, 2014

Lansarea va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Mercedes nu a pus in avion noul S Klasse Coupe pentru Chicago, acolo unde e al doilea salon auto important al anului, dupa Detroit.

Nemtii au luat insa fata lansarilor din SUA cu o poza "scapata" pe net. Acum cateva zile aparusera pe diverse bloguri poze spion cu modelul 2015. Masina este versiunea coupe in doua usi a S-ului standard, scrie incont.ro.

Cea care a aparut azi e mai mult decat explicita si nu ascunde mai nimic din cum arata amasina pe afara. Interiorul este similar conceptului prezentat al Frankfurt, cu doua display-uri cat o tablet fiecare si foarte "curat".

Surse de stiri auto spun ca motorul de plecare ar fi V8-ul de 4,7 litri si 450 de cai (S550). In plus vor mai fi probabil doua variante, din care una sigur AMG. Puterea asteptata pentru AMG e undeva aproape la 600 CP.

Cel mai puternic "S" clasic de serie are 530 de cai si prinde 100 km/h in 4,6 secunde. Consumul mixt e 11 l/100 km. Modelul AMG cu tractiune integrala (S63) scoate 580 de cai si costa 185.000 de euro.

Tag-uri: limuzina, mercedes
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ