LIVIA STANCIU, după vizita preşedintelui IOHANNIS la Curtea Supremă: Nu şi-a imaginat că se lucrează aşa

| 18 feb, 14:30

Livia Stanciu, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ), a explicat, miercuri, scopul vizitei președintelui Klaus Iohannis la sediul instituției.

 

Potrivit președintelui ICCJ, Livia Stanciu, vizita întreprinsă de preşedintele Klaus Iohannis la sediul instanței supreme a avut ca scop să se vadă în ce condiţii se lucrează în instituție.

"Preşedintele ne-a transmis că şi-a imaginat că se lucrează în condiţii anormale, pentru că a mai auzit acest lucru, dar şi-a dorit să vină la sediul Instanţei Supreme, la invitaţia pe care i-am adresat-o, pentru a putea vedea - şi mi se pare firesc- şi a verifica dacă într-adevăr condiţiile sunt cele despre care i se făcuse vorbire. Mi-a transmis că nu şi-a putut imagina că în astfel de condiţii îşi pot desfăşura activitatea judecătorii", a declarat Livia Stanciu, la finalul vizitei şefului statului, citează relaitateatv.net.

Ea a precizat că "preşedintele Iohannis a spus că va face toate demersurile necesare pentru a se putea găsi o soluţie, chiar dacă ar fi temporară, dar o soluţie, care să permită, totuşi, desfăşurarea activităţii instanţei supreme, cât de cât în condiţii de normalitate".

Președintele Klaus Iohannis a efectuat, astăzi, la ora 11:00, o vizită la sediul ICCJ, la invitaţia preşedintei acestei instituţii, potrivit site-ului Administrației Prezidențiale.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: La Înalta Curte se lucrează mult și bine

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ