Liviu Dragnea dezvăluie ce a discutat cu ambasadorul SUA în România: Am dat asigurări

| 06 iul, 16:07

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, după întâlnirea cu ambasadorul SUA, Hans Klemm și fostul atașat al ambasadei SUA, Dean Thompson că a dat asigurări în privința faptului că în România cadrul fiscal va fi în continuare unul predictibil.

”Am discutat despre noua guvernare, despre noul Guvern și am dat asigurări că nu vor avea loc modificări ale cadrului fiscal.

Am explicat și am spus și acum. Avem o parte din companiile mari din România care cu toate că raportează o cifră de afaceri mare și raportează un profit mic. Împreună cu aceste firme vom discuta pentru a găsi cele mai bune soluții atât pentru noi, cât și pentru ei. De săptămâna viitoare vor avea loc

Am discutat și despre cel mai mare târg de firme americane care vin în România, care va avea loc în luna septembrie. O să colaborăm foarte strâns cu ambasada SUA pentru că acest târg este important pentru noi”, a declarat Liviu Dragnea.

Tag-uri: dragnea, klemm
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ