Liviu Dragnea va fi trimis în judecată în dosarul referendumului

| 29 iul, 2013

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a prezentat în această după-masă la sediul DNA, pentru a lua la cunoştinţă materialul de urmărire penală, întocmit de procurori.

Dragnea este acuzat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de faptul că şi-a folosit influenţa de lider de partid pentru a frauda referendumul din 29 iulie 2012, organizat pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Vicepremierul s-a prezentat la sediul DNA la exact un an de la desfăşurarea amintitului referendum, pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală pe care l-au întocmit procurorii pe numele său. Liviu Dragnea mai este învinuit în acest dosar împreună cu alte 70 de persoane.

Următorul pas este trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea, în condiţiile în care trebuie ca procurorul de caz să întocmească şi rechizitoriul, potrivit România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ