Liviu Luca a intrat în greva foamei, ca protest faţă de modul în care e tratat în penitenciar

| 26 mar, 20:07

Omul de afaceri Liviu Luca a intrat în greva foamei, a declarat, luni, avocatul său, după ce a fost percheziţionat şi ţinut dezbrăcat pe holul închisorii. Anterior, omul de afaceri a depus o plângere în care reclama condiţiile din închisoare.

"A intrat în greva foamei imediat că după acea percheziţie. El este acum la izolare, atenţie, nu la izolator, la izolare este ţinut sub supraveghere", a declarat avocatul său, Marius Arizan, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, familia lui Liviu Luca l-a înştiinţat că vineri, la Penitenciarul Ploieşti, unde omul de afaceri este încarcerat, a avut loc o percheziţie în camera de detenţie, Liviu Luca fiind scos dezbrăcat pe holul de acces al închisorii, alături de alţi deţinuţi.

Marius Arizan a precizat că marţi va merge la Penitenciarul Ploieşti pentru a sta de vorbă cu omul de afaceri.

Iniţial, conducerea Penitenciarului Ploieşti nu a putut fi contactată, iar apoi Administraţia Naţională a Penitenciarelor a transmis un comunicat în care arată că "percheziţia este o măsură necesară luată pentru siguranţa locurilor de deţinere".

Administraţia Naţională a Penitenciarelor precizează că deţinuţii au posibilitatea de a se adresa direct, în scris sau verbal, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, directorului penitenciarului ori persoanelor desemnate de acesta din urmă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ