LIVIU NEOGOIŢĂ, fostul edil al Sectorului 3, audiat la DNA

| 30 mar, 14:30

Liviu Negoiţă, fostul edil al Sectorului 3, a fost adus la DNA, fiind citat în dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu.

Tot astăzi, la DNA au venit Ştefan Dumitraşcu şi Marius Mihăiţă, arhitect şef şi, respectiv, secretar al Primăriei sectorului 3. Conform unor surse judiciare, cei trei au fost citaţi pentru aducerea la cunoştinţă a obiectivelor expertizei dispuse în dosar. La intrare, cei trei nu au dorit să facă declaraţii presei,scrie Agerpres.



În 26 februarie, DNA a anunţat că Liviu Negoiţă, fost primar al sectorului 3, este urmărit penal pentru două infracţiuni de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.

DNA a precizat că, în perioada 2008 — 2009, Liviu Negoiţă, Marius Mihăiţă şi Ştefan Dumitraşcu, în calităţile menţionate, prin îndeplinirea defectuoasă a atribuţiilor de serviciu referitoare la verificarea legalităţii actelor întocmite, au eliberat 4 autorizaţii de construire şi certificatele de urbanism aferente acestor autorizaţii pentru un imobil situat pe Calea Dudeşti, sector 3, cu nerespectarea normelor de urbanism şi protecţie a zonelor în care se găsesc monumente istorice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ