Liviu Pop face noi declarații despre Sorina Pintea: Vrea ca și fiul celei care i-a cedat locul în Parlament să o pățească

| 02 mar, 22:22

Senatorul social-democrat Liviu Pop a declarat luni, la Parlament, că va formula plângere penală împotriva fiului fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, pentru a-i cere daune morale pentru prejudiciu de imagine provocat de "declaraţiile iresponsabile" ale acestuia.

 

"Toate sunt nişte bazaconii pe care domnişorul Pintea va trebui să le demonstreze în instanţă. Mâine, avocatul meu va depune plângerea prin care voi cere daune morale pentru prejudiciu de imagine produs de acele declaraţii iresponsabile", a precizat Liviu Pop, întrebat dacă afirmaţiile făcute de fiul Sorinei Pintea la adresa sa sunt adevărate şi dacă se cunoaşte cu denunţătorul.
În ceea ce priveşte cele patru tranşe de bani despre care fiul Sorinei Pintea a spus că le-ar fi primit, Pop a replicat: "Nişte minciuni, mă puneţi să comentez nişte aberaţii? În instanţă să arate şi mesajele şi toate probele".
Despre denunţătorul din cazul Sorina Pintea, senatorul social-democrat a reafirmat: "Băiatul lui e finul meu, l-am cununat acum patru - cinci ani. Repet acelaşi lucru de sâmbătă, când am aflat de situaţie".
Liviu Pop a precizat că nu a fost contactat de organele de anchetă.
"Nu m-a sunat nimeni. Dacă se vor întâmpla asemenea lucruri vă voi anunţa public", a afirmat el.
Cât priveşte relaţia lui cu fostul ministru Sorina Pintea, senatorul a spus că nu a fost niciodată tensionată. "Nu a fost niciodată tensionată, nici cu doamna Pintea, nici cu alţi colegi de-ai mei şi nu vreau să comentez nimic pe acest subiect", a mai declarat Liviu Pop.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ