Locurile MISTERIOASE unde se putea COMUNICA cu zeii

| 26 aug, 2014

Structuri bombate, în formă de clopote, au fost descoperite în numeroase locuri de pe glob. Au fost denumite “morminte în forma stupului de albine”, datorită formei lor, dar și modalității în care blocurile de piatră au fost așezate.

Arheologii nu au putut determina motivul pentru care au fost ridicate aceste construcții megalitice, dar legenda spune că erau folosite în antichitate drept mormânt. În Grecia antică, în unul dintre aceste morminte sub forma unui stup de albine se spune că a fost îngropat Atreus, fiul lui Agamemnon, în secolul al XIV-lea î. Hr. Cu toate acestea, niciodată nu s-a descoperit niciun schelet uman în niciuna dintre aceste clădiri misterioase.

Există anumite voci care susțin că oamenii de acum 4000 de ani nu dețineau tehnologia necesară pentru a ridica asemenea opere arhitecturale. Această teorie se bazează în special pe elemente precum lipsa de scule dure și specializate din epoca bronzului sau chiar blocurile de piatră de peste 120 de tone care nu se poate explica cum au fost cărate, sculptate și așezate într-o manieră perfectă unul peste celălalt. Mai mult, interiorul clădirilor deține o acustică perfectă, de care un rege mort nu ar fi avut nevoie.

Și atunci cine ar fi putut ridica asemenea construcții și pentru care motiv? Construcțiile care imită stupul de albine au fost descoperite în numeroase locuri de pe glob, precum Oman, SUA, Sudan, Grecia sau Italia și vechimea lor este una cu adevărat megalitică pentru că se crede că au fost ridicate cu cel puțin 4000 de ani în urmă.

Numeroși specialiști au încercat să elucideze misterul acestor construcții și astfel au realizat numeroase teste. S-a descoperit că structurile par desprinse dintr-o altă lume pentru că sunt capabile să preia energia Pământului, sub forma curenților telurici, și s-o transforme într-o energie liberă.

Oare este posibil ca oamenii antici să fi cunoscut acest secret al planetei și să se folosească de el? Puțin probabil ar spune cei mai mulți dintre specialiști, pentru că în epoca de bronz oamenii aveau cu totul alte preocupări și îndeletniciri. Și atunci cui putem atribui aceste opere arhitecturale?

Există o ipoteză neacceptată de lumea științifică, care susține că de fapt ciclopii sunt cei care au ridicat mormintele în formă de stup de albine, pe care le foloseau pentru a comunica cu zeii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ