LOTERIA FISCALĂ: numărul potenţialilor câştigători a ajuns la 370

| 15 apr, 10:09

Aproape 370 de cereri de revendicare a premiilor au fost depuse, până marţi după-amiază, la sediul Direcţie Generale Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti de persoane din şapte judeţe care au bonuri câştigătoare la loteria fiscală, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al DGRFP Ploieşti, Iulia Dumitraşcu, a declarat că până marţi după-amiază au fost înregistrate 364 de cereri de către persoane care deţin bonuri cu valori cuprinse între 6,00 şi 6,99 lei, câştigătoare la prima extragere a loteriei fiscale, cele mai multe provenind din judeţul Prahova, respectiv 130.

Alte 74 de cereri sunt din Argeş, 50 din Dâmboviţa, 42 din Ialomiţa, 35 din Tulcea, 22 din Giurgiu şi 11 din Călăraşi.

Prima extragere din cadrul loteriei bonurilor fiscale a avut loc a doua zi de Paşte, în data de 13 aprilie, câştigătoare fiind bonurile fiscale din data de 7 februarie 2015, cu o valoare cuprinsă între 6,00 şi 6,99 lei.

Persoanele care au bonuri câştigătoare îşi pot revendica premiile în maxim 30 de zile de la data extragerii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ