Lovitură de teatru în scandalul ,,Cocaina de la Mare''. Șeful Poliției Române sesizează Parchetul

| 15 iul, 12:38

Șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, a declarat luni dimineață că va sesiza Parchetul pentru neglijență în serviciu cu privire la șeful de la crimă organizată și antidrog Tulcea pentru modul în care a gestionat cazul “Cocaina din mare”, informează G4Media.ro.

Întrebat ce i se impută șefului de la crimă organizată și anrtidrog Tulcea, Ioan Buda a răspuns: ”Faptul că a fost informat și nu a raportat la timp. Dacă rapoorta la timp și acțiunea se desfășura într-un mod mult mai rapid”.

Săptămâna trecut, conducerea Poliției a dispus verificări cu privire la modul în care polițiștii din Tulcea au gestionat ancheta “Cocaina din mare” și au ratat în martie capturarea a aproape o tonă de cocaină ambalată în 30 de saci de rafie albă. “În ceea ce privește modul de acțiune anterior sesizării unității de parchet, conducerea Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, prin Direcția de Control Intern, pentru stabilirea modului de intervenție a polițiștilor”, se arată într-un comunicat al Poliției române.

IGP a anunțat că a dispus verificări după ce G4Media.ro a publicat în exclusivitate rechizitoriul DIICOT Tulcea prin care au fost trimiși în judecată în stare de arest doi cărăuși sârbi.

Potrivit unor surse judiciare, în cei 30 de saci de rafie erau aproape o tonă de cocaină. Drogurile ar fi ascunse undeva în România și procurorii DIICOT le caută.

Altă tonă de cocaină a fost găsită pe 24 martie în barca naufragiată și altă cantitate de aproape o tonă a fost găsită pe litoralul românesc și bulgăresc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ