Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD

| 21 aug, 21:56

Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD, la fel şi angajata biroului de presă al partidului care apare în inregistrarea în care Romaşcanu foloseşte un limbaj licenţios, a declarat Marcel Ciolacu, vineri pentru News.ro.

 

Decizia PSD vine după ce Lucian Romaşcanu a avut o scăpare de limbaj, înaintea conferinţei de presă pe care a susţinut-o vineri la sediul PSD. Acesta a afirmat, fără să ştie că microfoanele sunt pornite, „Ăsta e sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p... în c... toţi”, potrivit unei înregistrări difuzate de Epoch Times.
„Dacă nu spune no comment ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informaţii. (...) Unde e omul nostru de la cameră? (...) Ăsta e sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p... în c... toţi”, a spus Romaşcanu.
O interlocutoare, angajată a biroului de presă al PSD aflată acolo a comentat „Nici aia. Poate le place. Suntem singuri. Nu, dar este incredibil aşa ceva. Ah nu vrei să mai facem prieteni? Vreau să văd la PNL, fac la fel?”, conform sursei citate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ