Lucian Romaşcanu (PSD) spune că miercuri se vor cunoaşte şi numele candidaţilor la sectoarele Capitalei

| 19 mar, 19:56

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat că miercuri se vor cunoaşte şi numele candidaţilor la sectoarele Capitalei, însă în evenimentul care va avea loc va fi prezentat doar candidatul la Capitală, medicul Cătălin Cîrstoiu.

 

Romaşcanu a mai afirmat că Sebastian Burduja vrea să continue în zona executivă şi nu va candida la Sectorul 1, iar medicul Cîrstoiu va ajunge până la sfârşitul săptămânii la 70% notorietate, însă vor trebui să muncească foarte mult să iasă cu un program pe Bucureşti cu o echipă care să ducă la favorabilitate şi intenţie de vot.
”Ne-am uitat cine ar putea câştiga şi decizia cel puţin în acest moment este ca la Sectorul 1 să fie candidat al PNL, susţinut de alianţă, şi la sectoarele 2 şi 5 candidaţi propuşi de PSD”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, în emisiunea România Politică de la Prima News.
Lucian Romaşcanu a precizat că deocamdată sunt discuţii şi probabil vom ştii şi numele candidaţilor la sectoare.
Despre o candidatură a lui Sebastian Burduja  la Sectorul 1, Romaşcanu a arătat că acesta are şansă să candideze pentru că a fost măsurat şi avea scoruri bune însă a înţeles că doreşte să continue în zona executivă.
”La Sectorul 2 sunt mai mutle nume în discuţie, Popescu, că tot se poartă Popescu, dar nu Piedone de data aceasta ( Dan Cristian Popescu, nr) Rareş Hopincă. Nu s-a luat o decizie finală, se mai studiază cifrele, mâine vom avea un răspuns”, a arătat el.
Purtătorul de cuvânt al PSD a menţionat că din punctul său de vedere, doctorul Cîrstoiu şi echipa de candidaţi a PSD şi PNL vor câştiga.
”Până sâmbătă va depăşi 70%, acum e pe buzele tuturor, în online, în presă, notorietatea nu este o problemă, noi va trebui să muncim foarte mult şi să ieşim cu un program pe Bucureşti cu o echipă care să ducă la favorabilitate şi intenţie de vot la nivelul câştigării Capitalei”, a declarat Lucian Romaşcanu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ