Ludovic Orban a anunțat când va depune moțiunea de cenzură

| 02 sep, 15:49

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni, după ședința conducerii PNL, că moțiunea va fi depusă când va strânge suficiente semnături pentru a fi adoptată, adică cel puțin 233.

„Vom depune moțiunea când avem suficient de multe semnături. Nu putem să riscăm să depunem o moțiune de cenzură, pentru că avem voie să depunem una singură în această sesiune septembrie-decembrie, care să nu aibă șanse maxime să treacă.”, susține Ludovic Orban.

„Aștept să mă întâlnesc cu toți liderii pentru a vedea care sunt condițiile pentru ca aceste grupuri să se asocieze acestei moțiuni de cenzură. Eu nu pun nicio condiție. Obiectivul fundamental pe care îl avem este să punem punct acestei guvernari. Avem o deschidere mare la aceste negocieri. (...) Textul este elaborat de PNL, dar va fi obiectul negocierii cu toate grupurile parlamentare.”, a declarat Ludovic Orban.

Tag-uri: Ludovic Orban
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ