Ludovic Orban anunţă oficial că Florin Cîţu este propunerea PNL de premier

| 09 dec, 19:10

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat oficial miercuri seară, că Florin Cîţu ese propunerea PNL pentru postul de premier. Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit miercuri, de la ora 18.00 în sistem de videoconferinţă şi a decis prin vot, cu o singură abţinere, să-l propună pe actualul ministru de Finanţe Florin Cîţu pentru a forma Guvernul.

 

”Am convocat reuniunea BPN al PNL pentru a decide propunerea PNL pentru funcţia de premier. Cu o singură abţinere, BPN al PNL a decis ca propunerea noastră pentru funcţia de premier să fie Florin Cîţu. În cadrul reuniunii BPN aM stabilit partenerii posibili cu care negociem formarea unei majorităţi parlamentare pentru susţinerea Guvernului. E vorba de USR-PLUS şi UDMR. Vom purta discuţii şi cu minorităţile din Camera Deputaţilor. E indicată clar posibilitatea formării unei majorităţi”, a anunţat Orban.
Conducerea liberală a decis şi formarea unei echipe de negociere care să fie condusă de preşedintele PNL.
Cîţu a mai fost desemnat premier de către şeful statului, pe 26 februarie, însă acesta şi-a depus mandatul şi astfel votul de învestitură pentru Guvern în Parlament nu a mai fost dat.

 

Tag-uri: florin citu, PNL, premier
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ