Ludovic Orban ia în calcul ideea alegerilor anticipate

| 11 oct, 09:08

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, în direct la Realitatea TV, în emisiunea Legile Puterii, moderată de Denise Rifai, faptul că se gândește la varianta alegerilor anticipate.

Liderul liberal a recunoscut, însă, că acest lucru presupune un consens politic asemănător cu cel pe care l-au avut la moțiune.

Orban a spus, însă, că PNL își asumă guvernarea în cazul în care nu va fi un acord politic în acest sens.

”Este o chestiune corectă să avem un acord politic pentru anticipate, dar ele ar putea avea loc după prezidențiale și numai cu un acord politic.

În cazul în care nu se naște acest acord pentru anticipate, noi ne vom prezenta oricum la Cotroceni, acolo unde vom merge cu o propunere de premier. Eu sunt candidatul susținut pentru funcția de premier.

Cu siguranță că, dacă președintele va cere PNL să preia guvernarea, suntem pregătiți”, a spus Ludovic Orban, în exclusivitate la Realitatea TV.

Întrebat dacă masa negocierilor ar fi deschisă și pentru cei de la ALDE, PSD, Ludovic Orban a spus că sigur va accepta un guvern fără PSD deoarece partidul său nu își poate bate joc de români, după ce a dat jos un guvern PSD.

Referitor la propunerile de viitori miniștri, Orban a spus că îi va nominaliza numai după ce ei vor trece de forurile statutare ale partidului. ”Ce a fost ușor abia a trecut, greul abia acum începe”, a conchis președintele PNL.

Tag-uri: Ludovic Orban
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ