Ludovic Orban: Legitimarea liderilor PNL nu se face prin "ușa deschisă la Cotroceni "

| 15 dec, 14:00

Ludovic Orban critică atitudinea unor lideri PNL, pe care nu i-a numit, de a impune liberalilor alegeri sau oameni, fiind invocată voința președintelui Iohannis, în realitate șeful statului nefiind implicat.

Într-o postare pe facebook, Orban afirmă că mulți lideri PNL încearcă să se legitimeze prin " uşa deschisă pe care o au la Cotroceni". Renaşterea PNL, spune Orban, nu poate veni decât prin legitimarea liderilor prin încrederea membrilor de la baza PNL şi a cetăţenilor români.

"Foarte multe prostii făcute de conducerea PNL au putut fi impuse că decizii în partid fiind prezentate în mod fals ca reprezentând voinţa preşedintelui. În realitate, sunt convins că Johannis nu a ştiut de cele mai multe dintre ele. Foarte mulţi lideri au încercat şi încearcă în continuare să se legitimeze prin uşa deschisă pe care o au la Cotroceni. Multe numiri de oameni au fost făcute ca venind dinspre palat. Este momentul să înţelegem că renaşterea PNL nu poate veni de la cei care se prezintă în mod fals ca fiind favoriții preşedintelui. Renaşterea PNL nu poate veni decât din coborârea cu picioarele pe pământ, din întoarcerea cu faţa la oameni, din dialogul permanent cu societatea, din ascultarea voinţei reale a oamenilor, din alegerea acelor liberali care au ca sursă a legitimităţii încrederea membrilor de la baza PNL şi încrederea cetăţenilor români. Altfel vom face rău şi PNL şi lui Klaus Johannis", a mai spus Orban.

Tag-uri: Ludovic Orban, PNL
loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ