Ludovic Orban, despre moţiunea de cenzură: "Un act de iresponsabilitate a PSD"

| 17 aug, 12:34

Prim-ministrul Ludovic Orban a catalogat moţiunea de cenzură a social-deputaţilor, ce urmează a fi depusă luni la Parlament, drept "un act de iresponsabilitate".

"După părerea mea, moțiunea de cenzură este un act de iresponsabilitate a PSD, să încerci să dai jos un Guvern care gestionează cu profesionalism criza sanitară și criza economică, este împotriva interesului României. Mi se pare un gest iresponsabil, lipsit de logică și împotriva interesului Românei. Scopul este să pună mâna pe putere, ca să organizeze ei localele şi parlamentarele. Să fure la vot, să folosească toate instituţiile statului pentru a-şi maximiza scorul electoral. Ce nu înţeleg ei este că românii decid cine va conduce administraţiile locale şi cine va conduce Parlamentul. Nu mai decid parlamentarii născuţi din pixul lui Dragnea", a declarat, luni, premierul Victor Orban, potrivit RomâniaTV.net.

Chiar dacă PSD se bazează pe 202 parlamentari pentru votarea monţiunii de cenzură, conform declaraţiilor făcute de liderul socia-democrat Marcel Ciolacu, şeful Executivului afirmă că va negocia cu toate partidele pentru a rămâne la putere. "Vom discuta cu toți. Am încredere ca atunci când a fost moțiunea la adresa Guvernului Dăncilă și când a fost învestit guvernul. Pentru partenerii externi, acest guvern asigură credibilitate. Faptul că mediul de afaceri de la nivel internațional privește cu încredere România se datorează acestui guvern. Vor să pună mâna pe putere și să fure la alegerile parlamentare. Românii nu mai doresc parlamentarii născuți din  pixul lui Dragnea și alți parlamentari care au făcut praf România", a declarat Orban.

Orban spune că nu se poate depune o moțiune de cenzură în vacanța parlamentară. "E o chestiune de gâgă. Probabil au vrut să depună înainte de Congres", acuză premierul care spune că ia în calcul să sesizeze CCR.

Citeşte şi PSD depune luni moţiunea de cenzură împotriva Executivului Orban: "Guvernul PNL de la pandemie la pande-mită generalizată"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ