Ludovic Orban: ”Nu intenţionăm să luăm alte măsuri restrictive!”

| 28 oct, 20:10

 

Guvernul nu intenţionează, la ora actuală, să ia alte măsuri restrictive în contextul pandemiei de COVID-19, ci să aplice legislaţia, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, marți, la Paris.

 

 

 

Acesta a fost întrebat despre declaraţiile făcute de vicepremierul Raluca Turcan, luni seară, la Digi24, despre posibile noi restricții aplicate mall-urilor.
"Nu cunosc aceste declaraţii, noi luăm decizii, când avem de anunţat decizii le anunţăm public. Poate s-a referit la cinematografele din malluri sau restaurantele din malluri care sunt afectate de restricţiile care sunt impuse când se depăşeşte indicele de 3 la mie, nu cunosc exact conţinutul declaraţiei. La ora actuală, nu intenţionăm să luăm alte măsuri restrictive, ci intenţionăm să aplicăm legislaţia, hotărârea de guvern privind starea de alertă, ordinele comune. Practic, să implementăm măsurile dispuse pentru depăşirea fiecărui prag stabilit", a spus Ludovic Orban, la ambasada României de la Paris.
Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat că Executivul nu-și dorește blocarea activității economice, iar măsuri precum închiderea mall-urilor nu ar fi luate decât în ultimă instanță, când n-ar mai exista pași intermediari. În mall-uri s-ar putea lua însă măsuri suplimentare - mai multe dispensere cu dezinfectant, monitorizare a purtării măștilor, a arătat aceasta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ