Lupta lui SRS cu morile de vânt

| 31 aug, 2013

Încetând de fapt și de drept să mai fie legat de obligații de consiliere și de orice fel de liderul PNL, Sorin Roșca Stănescu a descoperit că s-ar putea lega, cu lanțuri, de cauza Roșiei Montane.

Pasămite senatorul liberal, ca un cavaler de odinioară, nu poate pleca la turnir fără o stemă pe scut și o cauză nobilă sub culorile căreia să combată. Problema este cu atât mai ridicolă cu cât în cazul exploatării miniere tot ce a fost de spus s-a cam spus, pozițiile au fost mult mai nuanțate decât în timpul guvernării Boc, iar între ecologiști și ONG-uri pe de o parte și guvern, respectiv RMGC pe de cealaltă parte, senatorul liberal nu mai are nimic nou de adăugat, iar de poziția sa personală nu se arată nimeni cu adevărat interesat.

Premierul Victor Ponta a declarat el însuși că, în calitate de deputat de Gorj nu va vota în favoarea acestui proiect și nu sfătuiește pe nimeni s-o facă. Ca premier însă, a nuanțat Ponta, este constrâns să ia în considerare orice soluție economică. În aceste condiții, tot ce-i mai rămâne lui SRS este poziția de Gică-contra și, dacă chiar are de gând să se lege cu lanțuri, ar face mai bine să nu piardă cheia, căci nu văd prea multă lume în jurul său interesată să-l elibereze, la nevoie...

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 aug, 2013
cantautor
credeam ca incercati sa-l treziti pe Antonescu...
de fapt,vad ca trageti in toti liberalii...
bine gandit...
sa stie cine-i jupanul...
hai usl-ul....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ