Macovei loveşte din nou, ţinta este tot România

| 18 iul, 2013

Simţindu-se nebăgată în seamă, Monica Macovei a lansat noi declaraţii ostile la adresa USL. De această dată, ţinta europarlamentarului PDL a fost tocmai Ovidiu Silaghi, nominalizarea liberalilor pentru portofoliul Transporturilor.

Astfel, după ce a făcut numai rău României prin modul în care i-a înfierat pe popularii din Parlamentul European pentru a lovi în guvernarea USL, fostul ministru al Justiţiei nu se lasă şi iese din nou la atac. Evident, în aceeaşi notă a insinuărilor care au făcut atât de mult rau ţării noastre şi care au transformat-o pe Monica Macovei în inamicul României.

Acum, doamna Macovei a găsit de cuviinţă să se antepronunţe pe tema nominalizării lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Într-o postare pe blogul personal, europarlamentarul democrat-liberal a dat frâu liber retoricii retrograde care o caracterizează: „Citesc în presă că Ovidiu Silaghi l-ar înlocui pe inculpatul Fenechiu la conducerea Ministerului Transporturilor. Silaghi are şi el probleme cu Agenția Națională de Integritate, având termen în 2014 la Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie în procesul în care a contestat raportul ANI şi, dacă pierde, există posibilitatea reluării procedurilor privind o sumă de bani nejustificată, în opinia ANI. Poate câştiga, poate pierde. Tot Silaghi este cel care de ani de zile se chinuie să mute Registrul Comerţului la Camera de Comerţ pe moşia prietenului liberal Vlasov, pentru a controla datele societăţilor comerciale din România”.

Nu cunoaştem încă ce are de gând să facă Ovidiu Silaghi, însă acţionarea în instanţă a Monicăi Macovei pentru defăimare şi calomnie ar fi varianta dezirabilă. Poate aşa va fi temperat avântul europarlamentarului PDL care nu pierde nicio ocazie pentru a arunca cu noroi. Fiindcă un fost ministru al Justiţiei care actualmente ocupă o înaltă demnitate publică trebuie să înţeleagă foarte clar că atunci când aduci prejudicii de imagine unui politician fără a avea niciun fel de probe, trebuie să suporţi rigorile legii.

Din păcate, Monica Macovei este tributară unui sistem pe care îl credeam depăşit. Orice om de bun-simţ se întreabă de unde ştie un europarlamentar care sunt obiectivele unui deputat PNL legate de Registrul Comerţului. Metodele folosite pentru a-şi ataca adversarii politici aduc mai degrabă cu practicile procuraturii comuniste. Se pare că acesta este registrul în care Monica Macovei se simte cel mai bine, un discurs perfid pe care nu vrea cu niciun chip să-l abandoneze.

Probabil că Monica Macovei nici nu conştientizează că toate aceste episoade anti-româneşti – aşa cum au fost circul din Parlamentul European şi calomniile la adresa celui nominalizat pentru şefia Transporturilor – se vor întoarce în cele din urmă împotriva ei. Românii au trimis-o în Parlamentul European pentru a le apăra interesele, nu pentru a lansa fitile menite să discrediteze statul român.

Un lucru e sigur – în aproape cinci ani de mandat ca parlamentar european, Monica Macovei şi-a rotunjit conturile din lefuri şi indemnizaţii babane plătite din banii noştri. În loc să muncească pentru români, europarlamentarul PDL s-a dedat unor mahalagisme ieftine. Ca va fi sau nu propusă de PDL pentru un nou mandat, un lucru e sigur. Începând cu 2014 doamna procuror al Republicii Socialiste România va vedea Bruxelles-ul şi Strasbourgul doar în poze sau în calitate de turistă pe banii agonisiţi din taxele noastre.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iul, 2013
relu
lol
site-ul asta se cheama "obiectiv"?

Mananci ***** la gramada.

Inainte de 89' mai era o categorie de oameni infierata drept "inamici ai poporului roman" care "defaimau Romania". Se numeau disidenti politici...

Exista o diferenta intre a blama Romania si a blama gloata de corupti care o conduce. Imi pare bine ca Macovei ii informeaza pe cei de la Bruxelles ce javre de oameni ne conduc, astfel face bine Romaniei. Ce castigam daca intram in Schengen si bagam toata mizeria noastra sub pres? Nimic. Schengen-ul trebuie sa fie o moneda de schimb prin care sa se faca presiune din partea Europei pe Romania sa scape de mizerie.

Si apropo ca tot vorbesti despre defaimare, ce faceau alde Ponta, Antonescu si Claudiu Craciun la Bruxelles in 2012 cand declarau ca in Romania este dictatura, nu tot rau Romaniei dupa logica ta tembela?

Si macovei nu zace degeaba pe la Bruxelles precum pipitele lui Ponta si Antonescu. Decont: Lobby pt integrarea Republicii Moldova in UE, proiectul Eurodac, lobby pt intensificarea luptei anticoruptie plus numeroasele premii pe care lea primit dealungul timpului din partea Bruxelles-ului pt activitate.

Hai, culca-te

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ