MAE: Starea celor cinci români răniți în accidentul din Germania nu este gravă

| 08 aug, 10:46

Românii răniți în accidentul rutier din Germania nu sunt în stare gravă și se află internați în trei spitale din proximitatea locului accidentului, informează vineri Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

"În urma evaluării medicale a celor cinci cetățeni români răniți și internați în trei spitale din proximitatea locului accidentului, medicii curanți au informat Consulatul General al României la München că starea acestora nu este gravă, două dintre persoanele respective urmând a fi externate în cursul zilei de mâine, 8 august. Reprezentanții oficiului consular au reușit să intre în legătură cu persoanele spitalizate", precizează MAE.

De asemenea, Consulatul General al României la München menține în permanență legătura cu familiile cetățenilor români și cu unitățile medicale în care se află internate cele cinci persoane rănite, fiind pregătit să acorde asistența consulară necesară.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, vineri, pentru AGERPRES, că doi cetățeni români și-au pierdut viața și alți cinci au fost răniți într-un accident de microbuz produs în Germania.

"Consulatul General al României la München a întreprins, în regim de urgență, demersurile legale pe lângă autoritățile competente în vederea obținerii unor informații suplimentare privind circumstanțele producerii accidentului. Potrivit primelor informații obținute, în urma impactului, au decedat două persoane, inclusiv șoferul, iar ceilalți cinci pasageri se află spitalizați în stare gravă, în trei spitale din regiune", a precizat MAE.

Potrivit sursei citate, "microbuzul condus de un șofer de cetățenie română a lovit un utilaj de întreținere autostrăzi, staționat pe banda de urgență, într-o zona cu restricție de viteză".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 aug, 17:57
Monica
*
Oportunitatea celor care vor bani repede! Mai este doar putin! Suntem deja in plina dezvoltare si cautam oameni ambitiosi care vor sa castige bani imediat, cu o munca extrem de interesanta! Noi vrem sa ne extindem si mai mult, asa ca locul dvs este aici, in echipa noastra, daca vreti un viitor mai bun si rezolvarea urgenta a problemelor financiare. Solicitati imediat detalii la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ