Se deschide Autostrada Sibiu–Orastie. Cum va arăta noaptea VIDEO

| 18 dec, 2013

Câteva zeci de ore mai sunt până la deschiderea circulației pe aproximativ 60 de km de autostradă, dintre care 16,6 sunt pe teritoriul județului Sibiu, între orașul reședință de județ și Săliște.

CNADNR a transmis invitații la evenimentul de deschidere a circulației, dar a precizat doar ziua – 19 decembrie 2013 – nu și ora și locul, scrie turnulsfatului.ro.

Lotul IV al autostrăzii Sibiu – Orăștie – cel de pe teritoriul județului Sibiu – ar urma să fie inaugurat în jurul prânzului, pe 19 decembrie. Locul în care oficialitățile – printre care și premierul Victor Ponta – ar urma să fie întâmpinate este zona Sibiu – Vest, unde centura Sibiului cu profil de autostradă este continuată de noul drum de mare viteză.

Tot în cursul zilei de joi, este programată deschiderea circulației pe loturile I și II ale autostrăzii Sibiu – Orăștie, respectiv de la Orăștie până la Cunța (județul Alba), acest traseu incluzând și ocolirea municipiului Sebeș.

Lotul III al autostrăzii (cel de la Cunța la Săliște) are un nou termen de finalizare, în toamna anului viitor. Autostrada de pe teritoriul administrativ al județului Sibiu a fost atribuită spre execuție asocierii Euroconstruct Trading 98 – Astaldi – Astalrom (la care tot Astaldi este asociat).

Pe sectorul de autostradă Sibiu – Săliște, iluminatul a fost pus în funcțiune atât în zona viaducturilor care străjuiesc tunelul, unde sistemul este pus în funcțiune de senzori de lumină, cât și la nodul rutier de la Amnaș (Săliște), unde pornirea sistemului este programată pe ore.

La fel, tunelul din dealul Săcel iluminatul permanent este funcțional. În tunelul din dealul Săcel precum și pe viaductul mare (cel de după tunel, înspre Săcel) limita maximă de viteză va fi de 100 de km pe oră.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ