Managerul de la Psihiatrie Socola, sub control judiciar, fostul şef Achiziţii, în arest la domiciliu

| 03 apr, 19:52

Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iaşi, Lucian Burlea, reţinut în dosarul privind angajări ilegale şi atribuirea unor contracte de achiziţii, rămâne sub control judiciar, iar Sebastian Popa, fost şef al Serviciului Achiziţii, arestat pentru 30 de zile, va fi pus în arest la dimiciliu.

Cererea DNA de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu cea de arest preventiv pentru managerul institului, Lucian Burlea, a fost respinsă de către Curtea de Apel Iaşi, care a decis, în cazul lui Sebastian Popa, plasarea în arest la domiciliu în locul arestului preventiv, scrie B1TV.

"Din punctul nostru de vedere este o soluţie echitabilă şi un pas important către normalitate, în condiţiile în care arestul preventiv, ca şi celelalte măsuri preventive, dar în special arestul preventiv, reprezintă o stare excepţională. În cazul de faţă nu există o asemenea situaţie excepţională“, a declarat Ciprian Mitoşeriu, avocatul lui Sebastian Popa.

Miercuri seară, judecătorii Tribunalului Iaşi au admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul lui Sebastian Popa, fost şef al Serviciului de Achiziţii de la Institutul Regional de Psihiatrie Socola, în timp ce în cazul managerului instituţiei, dr. Lucian Burlea, a luată măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

 

Citeşte şi: Radu Mazăre a fost escortat către "beciul domnesc"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ