Marcel Ciolacu a publicat moţiunea de cenzură a PSD. Liderul PSD, mesaj pentru AUR: ”Lăsaţi poveştile!”

| 02 sep, 19:57

Marcel Ciolacu a făcut public textul moţiunii de cenzură a PSD împotriva Executivului, iar aceasta se intitulează „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”. Liderul social-democraţilor a adresat mai multe întrebări parlamentarilor AUR şi le-a transmis să lase poveştile.

 

„Un lucru e clar! Acest guvern, care a adus haos şi sărăcie, trebuie să plece acum! Iar pentru asta există o singură variantă: toţi cei interesaţi să semneze alături de noi moţiunea de cenzură de mai jos! Fără şantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure. Aşadar, stimaţi colegi de la USR: lăsaţi poveştile! Vreţi să rămâneţi în Guvern? Sau vreţi - cu adevărat!- ca acest guvern să pice? Aşadar, stimaţi colegi de la AUR: lăsaţi poveştile! Vreţi să vă faceţi capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreţi ca Guvernul Cîţu să plece? Aveţi probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideţi să stăm la aceeaşi masă şi să-l discutăm! Pentru că, nu-i aşa, cu toţii ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîţu!”, a scriis Marcel Ciolacu, joi pe Facebook, potrivit News.ro.
Liderul deputaţilor AUR George Simion a declarat, joi pentru News.ro, că Alianţa pentru Unirea Românilor este dispusă să accepte pe oricine doreşte să se alăture iniţiativei partidului de moţiune de cenzură. „Iniţial credeam că PSD e un partener serios şi merge până la capăt în a îl da jos pe Cîţu, aşa cum promisese şi ne înţelesesem să depunem moţiunea la începtul lunii septembrie. Când am constatat că nu e cazul şi că s-au răzgândit am iniţiat noi moţiunea de cenzură”, a mai explicat Simion, care a adăugat că există numărul de minim 120 de semnături necesare depunerii moţiunii, după ce USR PLUS a anunţat că va susţine demersul AUR.
George Simion a discutat joi la Parlament cu deputatul PSD Sorin Grindeanu, după conferinţa de presă a acestuia, după cum reiese dintr-un video postat de liderul deputaţilor AUR. Simion l-a îndemnat pe Grindeanu ca PSD să semneze moţiunea de cenzură a Alianţei pentru Unirea Românilor pe care USR PLUS a anunţat că o va semna, pentru a maximiza şansele ca Guvernul Cîţu să pice la votul în Parlament. În replică, prim-vicepreşedintele PSD i-a transmis co-preşedintelui AUR că social-democraţii deja au textul moţiunii şi numărul necesar de parlamentari şi l-a îndemnat să depună moţiunea USR împreună cu AUR.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ