Marcel Ciolacu: Dacă PNRR nu este prezentat mâine în Parlament, PSD va intra în grevă parlamentară

| 25 mai, 20:57

 

Președintele PSD Marcel Ciolacu amenință că PSD va intra în grevă parlamentară, dacă Planul Național de Redresare și Reziliență nu va fi prezentat, miercuri, în Parlament.

 

 

 

Într-un mesaj publicat marți, pe Facebook, Ciolacu spune că Cîțu și Orban „vor să blocheze toată Europa” prin neprezentarea PNRR în Parlament.
„Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, așa acum este normal. Polonia, Spania, Italia și Franța au prezentat PNRR-ul în Parlament.
Dacă mâine în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară.
De ce vor Cîțu și Orban să ascundă PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani?
Românii trebuie să afle adevărul legat de înghețarea pensiilor, salariilor și a alocațiilor, de creșterea taxelor și impozitelor pentru firme, precum și faptul că agricultura românească va primi... ZERO lei pentru irigații!”, scrie liderul PSD.
Săptămâna trecută, la întâlnirea de la Guvern dintre delegația PSD și reprezentanții executivului, Florin Cîțu le-ar fi transmis social democraților că va prezenta Planul Național de Redresare și Reziliență în Parlament.
Senatul și Camera Deputaților se reunesc, miercuri, în ședință comună pentru a vota raportul Comisiei Juridice privind activitatea Avocatului Poporului. Respingerea raportului de activitate va duce la demiterea lui Renate Weber.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ