Marian Munteanu este noul CANDIDAT PNL la Primăria Capitalei. A fost validat de Biroul Politic Naţional al PNL

| 12 apr, 16:48

Biroul Politic Naţional al PNL a validat marţi candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, potrivit unor surse politice.

Munteanu a fost validat cu o singură abţinere. 

El a fost propus candidat de Comisia de unificare a PNL, care s-a întrunit marţi.

UPDATE Conducerea PNL îl propune pe Marian Munteanu candidat la Primăria Capitalei, a anunţat copreşedintele liberalilor Alina Gorghiu.

"În urma discuţiei cu toţi colegii şi armonizând toate interesele şi discutând toate argumentele, au ajuns la concluzia că opţiunea de a-i propune unui simbol politic, nu unui om politic, să se aşeze pe platforma PNL pentru candidatura la Primăria Generală a îndeplinit tot sprijinul colegilor noştri din conducere. Opţiunea este către dl Marian Munteanu, reprezentant al societăţii civile, un om care este un simbol al anilor '90, unul dintre liderii mişcărilor de studenţi de la acea vreme şi un simbol al mişcării anticomuniste, un om cu care cred că PNL are create toate premisele pentru câştigarea bătăliei în Bucureşti, pentru că nu urmărim doar o luptă politică, ci pentru noi câştigarea Bucureştiului este o cauză politică", a declarat Gorghiu la Parlament. 

Ea a arătat că propunerea lui Marian Munteanu pentru candidatura la Primăria Capitalei va fi înaintată Biroului Politic Naţional, care se reuneşte de la ora 18,00. Gorghiu a susţinut că Munteanu va fi membru al PNL. 

"Nu poţi să candidezi altfel în momentul în care îţi depui o candidatură. (...) Mie mi se pare că am făcut alegerea perfectă", a mai arătat copreşedintele PNL. 

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a explicat că Marian Munteanu a fost propus de liderul interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu. 

"Existau colegi în stare să ducă această bătălie. Noi nu am penalizat pe nimeni din interiorul partidului. (...) În al doilea rând, ne-am gândit foarte bine şi am spus, ţinând cont de ceea ce ne spun colegii care sunt în teren în aceste zile, că opţiunea pe care o simt, în general, la bucureşteni este aceea de a se îndrepta spre un candidat care să vină din zona societăţii civile. Sigur că ne-am orientat şi spre un om care numai de propesedism nu poate fi acuzat şi suspectat din '90 până acum. Pe de altă parte, nu am auzit să planeze asupra domniei sale vreun nor de vreun fel", a spus Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ